search Created with Sketch.

Pidä huoli varpaistasi

24.11.2017, Riku

Merinovillasukka on lyömätön valinta Suomen vaihtuviin keleihin. Kokeile itse ja hämmästy merinovillan monipuolisista hyödyistä!

Kosteutta siirtävä merinovilla on käytössä kuiva, lämmin ja hengittävä säästä riippumatta. Pehmeästä merinosta valmistettuja North Outdoor-villasukkia löytyy moneen käyttöön eri korkuisilla varsilla ja eri paksuuteen kudottuna.

Tiesitkö että merinovillan pitkät ja ohuet kuidut pystyvät imemään kosteutta 30% oman painonsa verran tuntumatta märiltä? Merinovillaiset sukat soveltuvat myös käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Nämä ominaisuudet tekevät North Outdoor -sukista parhaat urheilusukat. Sukkavalikoimastamme löydät itsellesi varmasti sopivan mallin, joka käy kesä- tai talviurheiluun lajista riippumatta.

Merinovillatuotteet ovat luonnostaan antibakteerisia.

Merinovillatuotteet ovat luonnostaan antibakteerisia. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Sitä että villasukkia voi käyttää pidempään ilman haju- tai bakteerihaittoja. Eikö kuulosta hyvältä? Tämä ominaisuus tulee esille erityisesti pitkillä vaelluksilla tai metsästysreissulla.

North Outdoor mallistoon kuuluu useita erilaisia merinovillasukkia. Kokeile paksumpia 90% merinovillasukkia, jotka ovat lämpimyydessään maailman huippua. Ohuemmat mallimme sopivat urheilun lisäksi arkikäyttöön.

Tutustu sukkamallistoon tästä

#merinovillasukat #merinovilla #merino