search Created with Sketch.

Opas Kerrospukeutumiseen – North Outdoor

15.11.2017, Riku

Anna pakkasen paukkua, me North Outdoorilla pidämme sinusta huolta! Keräsimme parhaat vinkkimme kerrospukeutumiseen.

Oikeilla valinnoilla saat merinovillasta ja kerrospukeutumisesta kaiken irti. Me lupaamme, että tästä eteenpäin et enää palele.

Aluskerros

Aluskerros on lähimpänä ihoa ja siksi kaikkein tärkeimmässä roolissa taistelussa kylmää vastaan. Ensimmäiseen kerrokseen kuuluvat merinovillaiset alusvaatteet, kuten bokserit ja t-paita, ja ohut aluskerrasto.

Satsaa merinovillaan puuvillan sijaan. Näin taklaat hikiset alusvaatteet. Merinokuitu pystyy imemään itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta tuntumatta märältä iholla.

Merinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta ja haihduttaa sen ilmaan. North Outdoor -merinovaate tuntuu aina kuivalta ja miellyttävältä. Antibakteerisuuden ansiosta voit käyttää merinovillaisia alusasuja pitkään ilman haju- tai bakteerihaittoja.

Välikerros

Välikerros puetaan aluskerroksen päälle. Sen tehtävä on lämmittää ja siirtää kosteutta edelleen ulospäin läpi kuorikerroksen.

Merinovillan tehokas hengittävyys nousee välikerroksessa tärkeään asemaan, sillä vaate tuntuu sitä lämpimämmältä mitä ilmavampi se on. Merinon pitkä kuitu vetäytyy kostuessaan kiharalle ja varastoi itseensä entistä enemmän ilmaa, joka eristää ja tuo lämpöä.

Varmista täydellinen lämmöneristys merinovillapoololla ja välikerroksen housuilla. Kerros joustaa mukavasti aluskerroksen päällä.

Käytä monikäyttöistä merinovillaneuletta, kun takkia ei tarvita tai haluat kuohkean ja lämmittävän lisäkerroksen esimerkiksi vaellustauon ajaksi. North Outdoor –neuleet toimivat katseenkestävinä käyttötekstiileinä ulkoilussa ja arjessa.

Kuorikerros

Kuorikerros suojaa tuulelta ja kosteudelta. Valitse uloin takki- ja housukerros näiden kriteerien perusteella.

Tutustu North Outdoor -merinovillakerrastoon ja muihin tuotteisiimme täällä.

#vinkkejä #kerrasto #kerrospukeutuminen #merinovilla