search Created with Sketch.

9 syytä valita merinovilla

22.11.2017, Riku

North Outdoor on tehty liikkumista varten. Siksi me valitsimme merinovillan.

Me North Outdoorilla uskomme, että liikunta on hyvän elämän perusta. Haluamme pitää huolen siitä, että tinkimätön työmme varustaa jokaisen suomalaisen parhaalla mahdollisella tavalla, vuoden jokaisena päivänä.

Keräsimme listan, miksi me liputamme päivittäin merinovillan puolesta.

 

  1. LUONNONTUOTE – Merinovilla on sataprosenttinen luonnontuote. Merinon toiminnallisuus kuituna on tehnyt siitä yhden halutuimmista materiaaleista elinolosuhteissa, jossa kylmä ja kosteus kohtaavat.
  2. LÄMMÖNERISTYS JA -TUOTTO – Ohutkin merinovillakerros lämmittää tehokkaammin kuin yksikään keinokuitu.
  3. KOSTEUDENSIIRTO – Merinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta iholta ja haihduttaa sen ilmaan. Se pystyy imemään itseensä 30% oman painonsa verran kosteutta tuntumatta märältä iholla.
  4. LÄMMITTÄÄ KOSTEANA – Villa tuntuu lämpimältä ja kuivalta kosteanakin. Pitkät hiostavat suoritteet pakkasessa tuntuvat miellyttävämmältä.
  5. EI KUTITA – Merinovillakuitu on erittäin ohut ja pitkä, toisin kuin moni muu villakuitu. Se ei kutita paksumpien villalaatujen tavoin ja tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä.
  6. ANTIBAKTEERINEN – Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen. Se ei kerää itseensä hajuja itseensä ja raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. Villakuitu reagoi hapen kanssa haihduttaen hajumolekyylit.
  7. JOUSTAVA – Erittäin joustava neulos tekee North Outdoor -tekstiileistä kerrospukeutumiseen soveltuvia ja todella mukavia käytössä. Myös lapset viihtyvät merinovillatuotteissamme.
  8. VIILENTÄÄ LÄMPIMÄLLÄ – Merinovilla hengittää ja tasaa kehon lämpötilaa tehokkaasti. Se vähentää vuodenaikojen vaihtussa alipukeutumisen riskiä. Merinovilla on miellyttävä myös kesällä.
  9. BIOHAJOAVA – Kun villakuitu pitää hävittää, se maatuu luonnollisesti vuosien aikana ja vapauttaa ravinteet takaisin maahan.

 

North Outdoor -mallistossamme on merinovillaisia tuotteita miehille, naisille sekä lapsille.

Tutustu North Outdoor -merinovillatuotteisiin tästä.

#hyödyt #merinovilla #merino